Questions
Sanjob
Twitter
Facebook
Instagram
Telegram
...
Sign in
Home
>
مهاجرت
Viewed 43 times 0 Answers
0
و وقت همه بخیر من با ویزای پی آر میخوام وارد مونترال بشم برای لند اول لازم هست که گواهی عدم سوء پیشینه رو هم همراه سایر مدارک با خودمون بیاریم؟
2022-01-24 04:22:00
Montreal
مهاجرت
#عدم سوء پیشینه
0
Votes
0
Answers
43
Views
Similar Question:
#عدم سوء پیشینه
من توی سایت سفارت خواندم که ارائه مدارک نامه پزشکی و عدم سوء پیشینه مربوط به کشور های خاصی(هند و ) هست که ایران جزوشون نبود پس چرا ایرانی ها هم هنوز این مدارک رو می فرستن؟
2021-09-23 04:28:00
#Quebec City
[عدم سوء پیشینه]
مهاجرت
0
Votes
0
Answers
42
Views
من توی سایت سفارت خواندم که ارائه مدارک نامه پزشکی و عدم سوء پیشینه مربوط به کشور های خاصی(هند و ) هست که ایران جزوشون نبود پس چرا ایرانی ها هم هنوز این مدارک رو می فرستن؟
2021-09-23 04:34:00
#Canada
[عدم سوء پیشینه]
مهاجرت
0
Votes
0
Answers
44
Views
با و وقت بخير خدمت دكتر امام يك سوال داشتم همسر بنده ده سال قبل يك كودك ٧ ساله رو بعنوان فرزند خوانده قبول كردن (البته نه به معناي فرزند خوانده واقعي) بلكه فقط هزينه هاي اون فرزند رو از طريق شناسه پرداخت بصورت ماهيانه تا ١٨ سالگي پرداخت ميكردن الان ميشه اون فرزند رو بعنوان تاي عاطفي مطرح كرد كه بواسطه ي ساپورت مالي و چندين سال ارتباط به اون بچه عواطف داريم و بر ميگرديم؟
2021-09-05 13:45:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
44
Views
بچه ها اگه به هر دلیلی بایو وقت بگیریم و نتونیم بریم اون تایم ، امکان تغییر وقت بایو وجود داره؟
2023-02-09 00:00:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
46
Views
وقت همه گی بخیر در مورد سابقه کار که باید ارائه بشه اطلاعات دقیق و بروز کسی هست که داشته باشه ۵سال سابقه بیمه و ۵سال با نامه از شرکت میتونم بگیرم ایا الان افیسر قبول میکنه اون پنج سال که براش بیمه ندارم رو فقط با نامه از شرکت؟ ممنون میشم اگر کسی اطلاعات دقیقی داشته باشه منتقل کنه
2021-08-30 09:42:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
47
Views
يك راجب برنامه استاني اونتاريو(مستر استريم) الان من همه مداركم كه اوكي باشه و سابميت كنم؛ بعدش بايد هزار و خورده اي پول اپليكيشن في بدم درسته؟ بعد از اينكه اكسپت شدم؛ اين برنامه ميره دوباره زير شاخه اكسپرس اينتري؟ و امتياز نامينيشن استاني بهم ميده؟ يا اينكه اين برنامه جداگونه خودش منجر به اقامت دائم ميشه؟ در اصل سوالم اينه كه آيا يك بار بايد هزينه پرداخت كنيم براي استان اونتاريو؛ يا بايد بعد دوباره يك هزينه ديگه هم بديم براي فدرال؟؟
2021-08-28 16:58:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
46
Views
روزبخیر من لیسانس و ارشد مترجمی انگلیسی خوندم ناک ۵۱۲۵ و حذفی هست در ناک ۱۱۲۳ مارکتینگ استانی ساسکاچوان OID دعوتنامه گرفتم شانسی برای قبول شدن هست؟ با نامه های شغلی میتونم تفاوت رشته با سابقه کار رو توجیه کنم؟
2021-09-06 08:18:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
45
Views
من الان به همراه پسرم در مونترال هستیم من با ویزای ویزیتور ودارم کلاسهای زبان زیر نظر ای ام اس بی (emsb) رو میگذرونم تا زبانم اوکی بشه بتونم در کالج فنی حرفه ای (vicational) شرکت کنم الان دوماه هشت اینجام کی می تونم اقدام کنم برای امینند مردن و چه مدت طول میکشه و به نظر شما خوب هست بعد برای گرفتن پی ار ممنون میشم راهنماییم کنید
2021-09-24 00:38:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
43
Views
من به همراه دو فرزندم ۱۶ و ۱۹ ساله بعد از ۷ سپتمبر با ویزای مولتیپل قصد ورود به کانادا داریم به نظرتون آفیسر با ورود فرزندانم به کانادا موافقت میکنن؟ پیشاپیش ممنونم
2021-09-03 16:45:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
44
Views
سلام دوستان من و همسرم برای ویزای تحصیلی و owp اقدام کردیم ، الان تو مرحله پرداخت برای ما هزینه wp که ۱۵۵ تا هست هم اضافه کرده، شما تجربه ای داشتین؟ چرا اینجوریه؟
2023-02-10 00:00:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
47
Views
من لیسانس حسابداری دارم.آیا میتونم برای دوره های کوتاه مدت کاربردی اقدام کنم ( بجای اینکه فوق لیسانس بخونم) و آیا بعدش میتونم بمونم برای کار و پی آر بگیرم.????
2023-02-10 00:00:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
45
Views
Ask a Question
Tags
Category
Montreal